bloggpaus

tar en liten bloggpaus nu i någon vecka eftersom jag märkt att bloggning, skola, fritid och massa annat inte riktigt går ihop. tar en vecka eller två ledigt och kommer tillbaka när jag gjort klart den nya designen! ha det gott tills vidare! (bilden - hur jag och alva såg ut på fotbollsturneringen i höstas!)

ME like

Queen of music


handsome man


vart jag befinner mig idag.

idag ligger jag hemma i sjuksängen och kollar på veronica mars hela dagen. känns kiligt att inte komma ut i det fina vädret men idag fick tyvärr mitt huvud stoppa mig.. ha det gött!

"oh, i don't love you but i always will"


"even when the rain is pouring down"


igårkväll satt jag uppe hela natten med härliga vänner och kollade på gamla videos och bilder vilket var riktigt kul! nu ska jag ut och fota i det fina vinter (äntligen!) vädret. kommer förmodligen upp lite bilder senare idag! :)

dom e uppe på taken, alla är högt över staden

avslutar min kväll med ett avsnitt gossip girl och en kopp te!

lite kort OM MIG

jag är en glad sprallig tjej, skrattar ofta, älskar att dansa runt, sjunga, och att spela volleyboll. bloggdesign är ett av mina många intressen. tycker verkligen det är sjukt kul. fotograferar också en hel del! jag äter nästan allt som är sött. tycker musik är det bästa som finns, håkan hellström, rihanna, rebecca och fiona. 3 av mina absoluta favoriter. älskar att bläddra igenom andras gamla bloggarkiv, hatar oliver och pesto, äter annars nästan vad som helst. romantiska komedier tycker jag är det bästa som finns.

"i like my bed but i'd rather be in yours"


french sunsets


"don't cry because it's over, smile because it happened."

min dag, hela veckan faktiskt, har varit den tråkigaste på länge. plugg. plugg och åter igen lite till plugg. känns skönt att jag om några få minuter kommer ligga snarkandes i sängen.

IF YOURE' A BIRD I'M A BIRD

vill ha sommar NU! /weheartit/

elin olsson

tycker verkligen att ni ska kolla in min fina vän elins blogg. håller på med en design till henne som förmodligen kommer upp här när den är klar. elins blogg hittar ni här!

love.


min lördag i bilder

hemsk kvalite på bilderna men jag startade min dag med frukost i min säng. fortsatte den med middag på elins säng..
tog en promenad på byn. om man nu kallar dansa på gatan promenad..

"neVER REGRET THINGS THAT ONCE MADE YOU SMILE"


-


"i've been everywhere man looking for someone"

dagen har spenderats tillsammans med madde en stund på stan och en stund framför the notebook hemma hos mig. har inte haft det så mysigt på länge! imorgon börjar skolan efter ett riktigt bra jullov. kan inte direkt säga att det ska bli kul men vad varar för evigt? inte lov i alla fall... ha det gött så länge!

svar på kommentar

hej anna! jag gör menyn centererad genom att lägga in ett enkelt <center> över koden :
<div>
<div>Sök i bloggen</div>
<div class="nav">
<div class="navheader">Sök i bloggen</div>
i kodmallen. om du bara vill ha en viss del av menyn centererad lägger du in <div align="center"> innan det du vill ha centrerat och </div> i slutet. hoppas du fått svar på din fråga och att du förstår min usla beskrivning! :)

weheartit, tumblr, studdedyouth


svar på kommentarer

kommentar 1 - den sista bilden är på mig och elin wallin!
kommentar 2 - jag tar 50 kr för en design, men jag gör ibland undantag. hade varit lättare att maila dig om du skrev vem du var. så kommentera detta inlägg med din mail eller blogg så hör jag av mig! :)

"if you've never done anything stupid you've never done anything at all"

summer 2011

YYLIN.BLOGG.SE


before i die. to surprise someone, myself. to reach something. just to do.

Kiss in the rain
Bath in someone elses pool.
Dive in the Great barrier reef
Throw a huge party and invite every one of your friends.
Sleep under the stars
Swim with a dolphin
Sing for a huge crowd
Sail around the world

ON MY WAY

just nu sitter jag förmodligen på bussen, med en lååååång resa framför mig.
bild från i höstas

i'm leaving

ska iväg på en liten resa till katrineholm med volleybollen i några dagar, så kommer ha lite tid inställda och mobil inlägg. kommer hem sent på fredag kväll så får ni ha det bra så länge!

porträtt på elin


happy new 2012

helt död efter den finfina gårdagen med finfina vänner. hade en riktigt bra nyårsafton med oxfilé och bubbelpool - riktigt mysigt! tog tyvärr inga bilder men hittade några på isas blogg - isall.blogg.se

RSS 2.0